• Mo - Fr: 09.00 - 17:00
  • De Valkenberg 6 | Valkenburg a/d Geul

Franchise

//Admirror

Admirror franchise

Met het uitgekiende Admirror concept beschikken franchisenemers direct over de jarenlange ervaring en ontwikkeling die Admirror heeft opgebouwd op de markt voor Reclame-uitingen op spiegels. Daarom hoef je als franchisenemer van Admirror niet opnieuw het wiel uit te vinden, maar kun je direct van start met een professioneel ogend en feilloos werkend product en bijbehorend Control Management Systeem.

Naast een “vliegende start” word je als franchisenemer doorlopend bijgestaan in de bedrijfsvoering. Of het nu gaat om marketing, specifieke kennis of automatisering, als franchisenemer bij Admirror ben je zelfstandig ondernemer, maar sta je niet alleen.
Awesome Image

Waarom Franchise?

Het Admirror concept is gebaseerd op ondernemerschap. Als franchisenemer bij Admirror werk je namelijk in je eigen regio en heb je een dus maximaal aantal eigen klanten: locaties waar de spiegels worden geplaatst en de adverteerders die erop communiceren. Daarbij ben je als ondernemer volledig verantwoordelijk, maar ook afhankelijk van je eigen prestaties. Daarbij worden de Franchisenemers van Admirror met grote toewijding begeleid, en is Admirror een prima franchiseorganisatie met een gouden toekomst.

Je eigen Admirror bedrijf

Als Admirror coördinator ben je een kei in communiceren met jouw cliënten, contactpersonen en het Admirror hoofdkantoor. En dankzij jouw netwerk en plaatselijke kennis van de markt, weet je deze mensen en bedrijven gemakkelijk te vinden. Cliënten zijn veelal MKD bedrijven die advies op reclamegebied enorm waarderen.

De franchisenemer heeft de werkdruk zelf in de hand. Als franchisenemer heb je een zeker geen nine to five mentaliteit en ben je bereidt ook in de avonduren contacten te leggen op bijvoorbeeld bijeenkomsten van plaatselijke ondernemersverenigingen etc.de juiste instelling zorgt zeer zeker voor een positief bedrijfsresultaat.

Investeringsbijdrage

Natuurlijk verwachten we dat een franchisenemer de mogelijkheid heeft te kunnen investeren.

De hoogte van deze investering hangt af het aantal te plaatsen spiegels en de grootte van de regio waarin u actief zult zijn, maar ervaring leert dat beginnen met toplocaties direct voor cashflow kan zorgen waardoor u gestaag kunt groeien binnen uw regio. Het Admirror hoofdkantoor staat u bij met de technische invulling en plaatsingen van door u geworven locaties. Minimale bestelling aantal spiegels is 5 per keer.

Als franchisepartner van Admirror brengt u de mogelijkheden van de Smart Admirror onder de aandacht van lokale, regionale en mogelijk landelijke adverteerders.

Wilt u franchisepartner worden in uw land of regio? Neem dan contact met ons op. We geven u graag meer informatie.