• Mo - Fr: 09.00 - 17:00
  • De Valkenberg 6 | Valkenburg a/d Geul

Adnarrowcasting

//Admirror

Adnarrowcasting,
een communicatietool die altijd en overal past

De Adnarrowcasting is uitermate geschikt als unieke en opvallende communicatiedrager naar personeel, gasten, bezoekers en/of voorbijgangers. De schermen op maat zijn dan ook een duurzame investering met oneindig veel communicatiemogelijkheden.

Via dit multimediale kanaal kunt u doelgericht informeren, motiveren en inspireren. Narrowcasting zorgt naast een innovatieve manier van communiceren ook voor een optimale stopping power. Immers, iedereen kijkt (on)bewust altijd in een scherm , dat zorgt voor extra attentiewaarde.

Awesome Image

Eenvoudig in gebruik

Verder kunt u gemakkelijk op afstand bepalen welke boodschappen u op uw scherm(en) wilt laten zien. Via een persoonlijke inlog op ons Content Management Systeem (CMS) kunt u online de uitingen op uw scherm(en) aansturen en wisselen. Dit kunnen foto’s of video’s zijn, maar ook nieuwsstreams (RSS-feeds) en/of social media- berichten. Met of zonder geluid. U heeft 24/7 volledige controle en uiteraard kunt u per scherm verschillende publicaties laten zien. Ook is het mogelijk om uitingen alleen in een bepaald tijdsbestek af te beelden.

Indoor & outdoor

De schermen kunnen bij de sanitaire voorzieningen, de bedrijfskantine, bij de koffieautomaat, in de centrale hal, in de entree of een andere geschikte plek binnen uw bedrijf worden geplaatst. Iedereen ziet de communicatie daardoor meerdere keren per dag. Zo komt en blijft uw communicatie top of mind bij uw medewerkers en/of gasten. Ook achter een raam om bijvoorbeeld (dag)aanbiedingen of andere communicatie te tonen. Verder leveren wij ook schermen voor outdoor.

Uiteenlopende communicatieoplossingen

Via narrowcasting kunt u onder meer:
Vraag vrijblijvend een offerte aan of plan een adviesgesprek via: [email protected] of bel tijdens kantooruren naar 043-458 13 40.