• Mo - Fr: 09.00 - 17:00
  • De Valkenberg 6 | Valkenburg a/d Geul

Adverteren

//Admirror

Adverteren

Waarom adverteren op de Admirror?

Met een reclame op de Admirror kunt u uw doelgroep op het juiste moment bereiken met de gewenste attentiewaarde.

Een restaurant trekt ander publiek dan een café. En wie een sportclub of dierentuin bezoekt, is in een heel andere stemming dan een bioscoopbezoeker. Deze verschillen zijn essentieel. Bij effectief adverteren draait het niet alleen om een gerichte actie naar de doelgroep, maar ook om de juiste combinatie van doelgroep, locatie en timing. De reclames zitten vers bij de spiegelkijker in het geheugen, waardoor hij geneigd is om juist die producten te bestellen die hij zojuist, bewust of onbewust, op de spiegel heeft gezien. Admirror geeft u de kans om hierop in te spelen.

Awesome Image

6.000 Reclameplekken

Dat kan op lokaal, regionaal of landelijk niveau. U kunt kiezen uit ruim 6.000 advertentieplekken in Nederland, België en Duitsland. Denk daarbij aan cafés en bioscopen, maar ook aan fitnesscentra, restaurants en brasserieën. U kunt kiezen uit een jaarabonnement of een abonnement met een andere looptijd. Tegen een relatief lage investering wisselen wij de advertenties voor u. Dat biedt u de mogelijkheid om ook tijdelijke acties, events of aanbiedingen onder de aandacht te brengen.

Effectief en niet duur

Samen met u bepalen wij op welke locaties en op welke spiegels u zo effectief mogelijk kunt adverteren. Onze adviseurs nemen graag alle mogelijkheden met u door in een persoonlijk gesprek.

De belangrijkste voordelen van de Admirror voor de adverteerder: