Adnarrowcasting / Digital Signage

Indoor Digital Signage
Digital Signage is een digitale technologie waarbij de traditionele gedrukte media vervangen wordt door digitale schermen. De displays kunnen op verschillende locaties binnen uw organisatie worden ingezet om zowel uw personeel als (potentiële) relaties te informeren, motiveren en inspireren. De content die wordt getoond op de schermen kunnen bestaan uit afbeeldingen, video’s, nieuwsstreams en Social Media, met of zonder geluid.

De informatie die op de displays worden getoond kunnen via een Content Management Systeem eenvoudig worden afgestemd op locatie, tijd en dag. Door onze toepassing kan uw boodschap op ieder moment worden aangepast, op die manier wordt uw doelgroep snel voorzien van informatie die voor hen relevant is.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of plan een adviesgesprek via: [email protected].
 
 
Outdoor Digital Signage
De effectiviteit van outdoor advertising wordt al vele jaren erkend, maar met behulp van digitale outdoor displays wordt outdoor advertising een heel nieuw medium. Met outdoor Digital Signage kunt u dankzij onmiddellijke updates actuele roterende berichten en visuele content tonen. Door gebruik te maken van digitale outdoor displays bespaart u de kosten van regelmatig afdrukken, verspreiden en updaten van advertenties of andere communicatie. Daarnaast kan de informatie die te zien is op de displays automatisch via een Content Management Systeem worden afgestemd op locatie, dag en tijdstip.

Onze outdoor Digital Signage zijn speciaal ontworpen voor diverse weersomstandigheden, de content wordt in een hoge helderheid getoond en beschikt over beschermend glas. Op die manier kunt u uw berichten in warmte, kou, regen en sneeuw overdragen naar uw doelgroep.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of plan een adviesgesprek via: [email protected].
 
 
blokken_admirror