My smart Admirror @Home

De badkamer als regiekamer dankzij My Smart Admirror @Home

 

Valkenburg aan de Geul, 15 december 2020

 

De familie Sleijpen in Valkenburg heeft een primeur: recent hebben zij in de badkamer een op maat gemaakte My Smart Admirror geplaatst. “Van hieruit controleren we het hele huis en is het elke dag weer een wellness ervaring”, glimlacht Camiel, man des huizes.

Voor zover bekend is het de eerste slimme spiegel die een Nederlandse badkamer siert, weet ondernemer Remy Bordewin van spiegel en communicatiebedrijf Admirror. “We hebben de spiegel ontworpen en toegespitst op de behoeften van de gebruiker”, vertelt hij trots in de badkamer van zijn trotse en meer dan tevreden klant.

 

Alle apps binnen handbereik

Ondertussen showt Camiel de uiteenlopende mogelijkheden op de modern en strak vormgegeven spiegel. “Met het touchscreen heb ik alle apps binnen handbereik die alle dagdagelijkse dingen nog makkelijker maken. Met de Google Home App kan ik alle domotica in en rond huis zoals bijvoorbeeld verwarming, rolluiken, alarm en Sonos-geluidsysteem bedienen. Ik zie de mirror als een verlengstuk van mijn mobiel, maar dan met nog meer mogelijkheden”, vertelt de Valkenburger die voor zijn werk gespecialiseerd is in innovatieve hospitality- oplossingen.

 

 

 

Onderdelen van Nederlandse bodem

Remy, innovatief ondernemer in de communicatiebranche, heeft samen met de familie de spiegel ontworpen en in eigen beheer gemaakt, met uitsluitend hoogwaardige onderdelen van Nederlandse bodem. “Een mooie reis met als uiteindelijke bestemming een sierlijke spiegel die passend is bij het interieur en kan voorzien in oneindig veel toepassingen.”

 

Een eigen wellnessoord
Ondertussen past Camiel via de spiegel het sfeerlicht aan en wordt via de app van Spotify muzikale stemming de ruimte in geslingerd. Dankzij de spiegel voelt de badkamer plots aan als een eigen wellnessoord, mede dankzij de geurende aroma’s die vanuit de spiegel een eucalyptusgeur verspreiden. “In de vroege ochtend kijk ik vanuit bad naar de spiegel waarin ik alle tv-kanalen in beeld krijg. Heerlijk bubbelend kan ik zo informatief mijn dag beginnen en ben ik volledig op de hoogte.” In een ander scherm verschijnen vakantiefoto’s en loopt een nieuwsfeed. Camiel kan alles zelf via apps, vingertoetsen of per voice command regisseren. De spiegel is verder voorzien van een Google assistent, waardoor je in een oogopslag alle persoonlijke informatie en planning in beeld krijgt. Maar ook voorziet en/of uitvoert in alle gevraagde informatie of taken.

 

Kapitein op eigen schip
De man des huizes voelt zich dan ook vanuit de badkamer kapitein op zijn eigen schip. Niet alleen met de verschillende actualiteiten-apps, maar ook dankzij de weersvoorspelling in een ander scherm begint iedereen van de familie goed voorbereid aan een nieuwe (werk)dag. “Zo weet ik na het tandenpoetsen wat ik uit de kast moet pakken”, lacht hij. Zijn twee dochtertjes zijn ook dolblij met de spiegel. De twee meiden kijken elke avond vanuit bad naar de spiegel waarop hun favoriete Disney-films worden getoond.

 

Gezichtsherkenning

Terwijl Camiel enthousiast vertelt, wordt aangebeld en verschijnt een pop-up in beeld van de digitale deurbel. “Kijk, onze beveiliging van camera’s kan ik hier in één oogopslag zien. Dat geeft een veilig gevoel.” De spiegel is daarnaast voorzien van een ingebouwde – en beveiligde – camera. “Ideaal om je gezicht te scannen en zo beauty-apps te ontvangen over verzorging of make-up. Zo krijg ik de Oral B tandenpoetsapp in beeld en kun je gebruik maken van een app die de juiste kleding adviseert.”


Comfortabel en praktisch

De dag begint en eindigt bij de familie Sleijpen dan ook altijd met een spiegelende sessie. “Nooit geweten dat deze slimme spiegel het dagelijkse leven comfortabeler en praktischer zou maken op de belangrijkste momenten van de dag. Een spiegel is voor ons inmiddels veel meer dan alleen een maar een glasplaat”, weten Camiel en zijn gezin.

 

 

 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Voor meer informatie of beelden:

Admirror, Remy Bordewin:
043-458 1340 of 06-24 81 05 66.
Mail: [email protected]  / www.admirror.nl